ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

Οι αυτόματοι πωλητές αναψυκτικών μας είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να εγκαθίστανται παντού, από εξωτερικούς χώρους μέχρι και το γραφείο. Ο σχεδιασμός και τα στυλ τους είναι φιλικά προς τον χρήστη και δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Ο μεγάλος φωτεινός πίνακας απεικόνισης προϊόντων είναι σχεδιασμένος να τραβάει το μάτι και να μεγιστοποιεί την παρορμητική αγορά.

Οι αυτόματοι πωλητές μας είναι:

  • Τεχνολογικά εξελιγμένοι: Φτιαγμένοι ως ένα "state-of-the-art" προϊόν, ενσωματώνουν διαγνωστικό σύστημα, σαφή αλφαριθμητική απεικόνιση, εύκολη πρόσβαση σε κρίσιμα μέρη και ευελιξία στην επιλογή των νομισμάτων ή μηχανισμό πληρωμών.
  • Ευέλικτοι: Προσαρμοσμένοι να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, με νέο παγκόσμιο σύστημα εξαγωγής που αναπτύχθηκε για τόσο για μεταλλικά κουτιά όσο και για φιάλες από γυαλί ή PET.
  • Ασφαλείς: Με σώμα από γαλβανισμένο χάλυβα, ειδική πόρτα αντι-ανασήκωσης, κουμπιά επιλογής από χάλυβα και τριών σημείων αγκύρωσης πόρτα με υψηλή ασφάλεια κλειδώματος, καθιστά δύσκολο τον βανδαλισμό και προστατεύει τα κέρδη σας.
  • Αξιόπιστοι: Σας εξασφαλίζουμε την αξιοπιστία των πωλητών μας, με πάνω από πενήντα χρόνια συσσωρευμένης γνώσης των προμηθευτών μας, σε συνδυασμό με τα προγράμματα τους για συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τις τελευταίες τεχνικές παραγωγής.